Vinete Parmigiana

Vinete Parmigiana
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați vinetele Parmigianan. Pentru $ 4.78 pe portie, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 808 calorii, 37g de proteine, și 58G de grăsime. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Această rețetă este plăcută de 109 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți la îndemână firimituri de pâine, sare și piper, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este extraordinar. Încercați Vinete Parmigiana fără Parmigiana!, Vinete Parmigiana, și Vinete Parmigiana pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Folosind un ulei de măsline extra-virgin, ungeți o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4
Feliați fiecare vinete în 6 bucăți de aproximativ 1 până la 1 1/2 inci grosime. Condimentați ușor fiecare disc cu sare și piper și puneți-l pe foaia unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
5
Coaceți vinetele la 450 de grade F până când feliile încep să se rumenească adânc deasupra, aproximativ 12-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Scoateți vinetele din cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Scoateți feliile de pe foaia de copt și așezați-le pe o farfurie pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
8
Reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade F. Într-o tigaie brownie de 8 x 12 inci, așezați cea mai mare felie de vinete 4 distanțată uniform. Peste fiecare felie, întindeți 1/4 cană de sos de roșii și presărați cu o linguriță de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Puneți o felie de mozzarella peste fiecare și presărați cu 1 linguriță Parmigiano ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
10
Așezați feliile mai mici de vinete peste fiecare dintre discuri și repetați cu sos de roșii, busuioc și cele 2 brânzeturi. Repetați stratificarea din nou până când se folosesc toate ingredientele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
11
Presărați firimiturile de pâine prăjită peste vârful vasului de vinete și coaceți neacoperite până când brânza se topește și blaturile devin maro deschis, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
12
Serviți imediat.
1
Într-o cratiță de 3 litri, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se înmoaie și se rumenesc ușor, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați cimbru și morcov și gătiți încă 5 minute, până când morcovul este destul de moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
4
Adăugați roșiile și sucul și aduceți la fierbere, amestecând des. Coborâți focul și fierbeți timp de 30 de minute până când sunt la fel de groase ca cerealele fierbinți. Condimentează cu sare și servește. Acest sos deține 1 săptămână în frigider sau până la 6 luni în congelator.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
# 28 vin în Top 50 al lui VinePair din 2018intensă culoare roșu rubiniu cu nas fin de mure și note de coacăze negre, indicii balsamice și picante. Vinul prezintă o structură acidă excelentă, taninuri bine echilibrate, elegante. Impactul în gură este catifelat și persistent.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate50
Revista