Vinete parmezan de la Betty ' s Kitchen
Vinete parmezan de la Betty ' s kitchen October ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 153 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,15 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, sos de spaghete, pesmet condimentat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 49%. Rețete similare includ Bucătăria de desene animate: vinete stoarse de două ori, Cartofi prăjiți crocanți de vinete coapte cu sos Marinara (cartofi prăjiți cu parmezan de vinete akan!), și Usturoi vinete și roșii răspândit (Mirza Ghasemi) din ' noua bucătărie Persană.
Instrucțiuni
Setați controlul cuptorului la fiert. Pulverizați Generos ambele părți ale fiecărei felii de vinete cu spray de gătit.
Se pune pe raft în tigaie broiler. Se fierbe cu vârfuri de 4 până la 5 inci de la căldură aproximativ 10 minute, întorcându-se o dată, până se înmoaie.
În timp ce vinetele se fierb, amestecați parmezanul și firimiturile de pâine; aruncați cu ulei.
Se încălzește sosul de spaghete în cratiță de 1 litru la foc mediu aproximativ 2 minute, amestecând ocazional, până se încălzește.
Scoateți din căldură; acoperiți pentru a se încălzi.
Presărați 1 cană de brânză mozzarella peste felii de vinete. Puneți amestecul de pesmet peste brânză. Se fierbe aproximativ 1 minut sau până când brânza se topește și firimiturile se rumenesc. Top vinete cu sos de spaghete și restul de 1/2 cană brânză mozzarella.