Vinete Parmezan

Vinete Parmezan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați parmezanul vinetelor. Această rețetă face 10 porții cu 292 calorii, 20g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Dacă aveți la îndemână sare, apă, brânză mozzarella și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cartofi prăjiți cu vinete coapte crocante cu sos de scufundare Marinara (cartofi prăjiți cu parmezan cu vinete akan!), Vinete Parmezan, și Vinete Parmezan.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a face vinete, combinați 2 ouă și 1 lingură de apă într-un vas puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
ApăApă
OuăOuă
3
Combinați panko și 1/4 cană Parmigiano-Reggiano într-un al doilea vas superficial. Înmuiați vinetele în amestec de ouă; dragă în amestec panko, apăsând ușor pentru a adera și scuturând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
VineteVinete
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
OuăOuă
4
Așezați vinetele la o distanță de 1 inch pe foile de copt acoperite cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Coaceți la 375 timp de 30 de minute sau până devin aurii, rotind o dată și rotind foile de copt după 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
6
Pentru a face umplutura, combinați busuiocul și următoarele 6 ingrediente (prin ou).
Ingrediente de care veți avea nevoie
BusuiocBusuioc
OuăOuă
7
Pentru a asambla, lingură 1/2 cană sos de paste în partea de jos a unui vas de copt din sticlă de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Sos De PasteSos De Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
8
Puneți jumătate din feliile de vinete peste sosul de paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
VineteVinete
9
Presărați vinetele cu 1/8 linguriță de sare. Se acoperă cu aproximativ 3/4 cană sos de paste; întindeți jumătate din amestecul de ricotta peste sos și acoperiți cu o treime de mozzarella și 1/4 cană fontina. Repetați straturile o dată, terminând cu aproximativ 1 cană de sos de paste. Acoperiți bine cu folie de aluminiu acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Sos De PasteSos De Paste
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
VineteVinete
Brânză FontinaBrânză Fontina
Brânză RicottaBrânză Ricotta
SosSos
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
10
Coaceți la 375 timp de 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Îndepărtați folia; se acoperă cu restul de treime din mozzarella și 1/4 cană fontina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Brânză FontinaBrânză Fontina
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
12
Coaceți la 375 timp de 10 minute sau până când sosul este bubuit și brânza se topește; se răcește 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții10
Scor De Sănătate10
Revista