Vinete Bolognese

Vinete Bolognese
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați vinetele Bolognese. Această rețetă face 6 porții cu 421 calorii, 18g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.96 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de vin, ulei de măsline, fettuccine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Vinete Bolognese, Vinete Bolognese, și Vinete Dovlecei Bolognese.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Adăugați ceapă, 1/4 linguriță sare, 1/4 linguriță piper și carne de vită; gatiti 10 minute sau pana cand carnea de vita se rumeneste, amestecand pentru a crumble carnea de vita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
SareSare
3
Adăugați vinete, usturoi, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper rămas; gatiti 20 de minute sau pana cand vinetele sunt foarte fragede, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
UsturoiUsturoi
PiperPiper
SareSare
4
Adăugați pasta de roșii; gatiti 2 minute, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
5
Adăugați vin; gatiti 1 minut, răzuire tigaie pentru a slăbi biți rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați roșiile; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 10 minute, amestecând ocazional și rupând roșiile după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
7
Adăugați restul de 1/4 linguriță de sare și oțet de vin roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin RoșuOțet De Vin Roșu
SareSare
8
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, adaugand 1 lingura de sare kosher in apa de gatit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare KosherSare Kosher
PastePaste
ApăApă
9
Scurgere. Aruncați pastele cu sos; se presară cu frunze de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc ProaspătBusuioc Proaspăt
PastePaste
SosSos
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista