Vinetă De Ghimbir-Busuioc

Vinetă De Ghimbir-Busuioc
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Vinaigreta de ghimbir-busuioc. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 49G de grăsime, și un total de 441 calorii. Această rețetă servește 3 și costă 60 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, ghimbir, miere și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Vinetă De Busuioc, Vinetă De Busuioc, și Vinetă De Busuioc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Procesați busuiocul, sucul de lămâie, ghimbirul, usturoiul, mierea și sarea într-un robot de bucătărie până se omogenizează. Cu procesor de funcționare, se toarnă ulei de semințe de struguri prin jgheab de alimente într-un flux lent, constant, de prelucrare până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute MariFrunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista