Vinetă De Bază
Vinaigreta de bază ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă prietenoasă fără gluten, primal și FODMAP servește 5 și costă 38 de cenți pe porție. O porție conține 147 calorii, 0g de proteine, și 15g de grăsime. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, sare, muștar dijon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 14%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Încercați Vinetă De Bază, Vinetă De Bază, și Vinetă De Bază pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți oțet, muștar, sare și piper. Continuați să bateți în timp ce adăugați ulei într-un flux lent și constant până când pansamentul este emulsionat și îngroșat.