Vinetă Balsamică Pancetta

Vinetă Balsamică Pancetta
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Vinaigreta balsamică Pancetta. Această rețetă servește 4 și costă 1,08 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, fără lactate și FODMAP are 344 calorii, 2G de proteine, și 36g de grăsime per portie. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, sare, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Piept de pui cu rozmarin, unt brun și Ravioli balsamici, salată caldă de spanac cu Pancettan și vinetă dulce, Radicchio în Pancetta cu pere și Balsamic, și Balsamic Fiert Bruxelles Cu Pancetta.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: 1 (6 până la 8 uncii) borcan decorativ
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați pancetta și gătiți până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
4
Se lasă să se răcească ușor și se toarnă în borcanul decorativ.
5
Adăugați oțetul balsamic, rozmarinul, sarea, piperul și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Puneți capacul strâns și agitați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
7
Adăugați uleiul de măsline extravirgin, înlocuiți din nou capacul și agitați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
8
Când este gata de utilizare, agitați bine pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
9
Note Cook: poate fi trimis ca un cadou cu eticheta și cu numele de rețetă și data făcut și ce să-l folosească pentru scufundare cu pâine (crostini), pentru legume aburit, salata, aruncat cu paste fierte, baie de anghinare aburit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate
Anghinare DipAnghinare Dip
Paste FiertePaste Fierte
CrostiniCrostini
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
DateDate
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista