Vin roșu consistent și tocană de vită

Vin roșu consistent și tocană de vită
Vin roșu consistent și tocană de vită este un lactate gratuit felul principal. O porție conține 267 calorii, 29G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $ 3.04 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ceapă, ciuperci, vin și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până vin rosu sec ai putea urma acest curs principal cu Pinot Noir Brownies ca desert. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Hearty Stew Beef - o tocană de carne de vită de umplere poate fi făcută cu ușurință în crockpot, Tocană De Vită Consistentă, și Tocană De Vită Consistentă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați carnea de vită cu 1/4 linguriță sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2
Așezați carnea de vită și făina într-o pungă mare de plastic cu fermoar; sigilați și agitați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
3
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
4
Adăugați jumătate de carne de vită; gatiti 5 minute sau pana se rumeneste, amestecand frecvent. Repetați cu 2 lingurițe de ulei și restul de carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Subţire-Subţire-
5
Scoateți din tigaie; deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați restul de 2 lingurițe de ulei în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați morcovul, ceapa și usturoiul; gătiți 5 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
8
Adăugați ciuperci; gatiti 5 minute, amestecand ocazional. Se amestecă pasta de roșii; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
9
Adăugați carnea de vită, restul de 1/4 linguriță de sare, ardeiul gras și ingredientele rămase la tigaie; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura la minim și fierbeți 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 49 m.
Porții6
Scor De Sănătate39
Revista