Vin, miere și tarhon Granita
Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 122 calorii. Dacă $1.13 pe portie falls în bugetul dvs., vin, mană, și tarhon Granita ar putea fi un minunat fără gluten, FODMAP prietenos și vegan rețetă pentru a încerca. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de pepene galben, frunze de tarhon, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Granita De Miere, Honeydew Elderflower Granita, și Honeydew Granita Spritzer pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați vinul și zahărul într-o cratiță și aduceți la foc mic, amestecând până când zahărul se dizolvă, apoi se răcește.
Pureați mierea și tarhonul într-un blender, apoi strecurați printr-o sită cu ochiuri fine într-un bol de amestecare.
Combinați vinul, sucul de miere, sucul de lămâie și un vârf de sare, apoi transferați într-un vas de copt pătrat. Puneți la congelator până când este ferm, răzuind și amestecând cu o furculiță la fiecare 30 de minute până când amestecul este slushy, aproximativ 2 ore.
Se servește garnisit cu frunze de tarhon sau crengute.