Vermicelli prăjiți și ceapă verde
Vermicelli prăjiți și ceapă verde este un vegetarian rețetă cu 4 porții. Această garnitură are 592 calorii, 5g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 5 fani. Un amestec de scallions, unt, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Vermicelli prăjiți și ceapă verde, Fasole verde tăiată în franceză cu migdale și ceapă prăjită, și Se amestecă fasolea verde prăjită cu ghimbir și ceapă.
Instrucțiuni
Gatiti vermicelli in apa sarata la al dente; scurgere.
Încălziți uleiul de măsline extravirgin și untul cu usturoi la foc mediu și gătiți usturoiul până începe să se înmoaie, aproximativ 4 până la 5 minute.
Scoateți usturoiul și ridicați focul. Prăjiți scallions în uleiul condimentat timp de 3 până la 4 minute.
Adăugați pastele bine scurse în tigaie și condimentați cu sare și piper. Aruncați pastele liberal cu scallions și ulei condimentat.
Așezați o farfurie mai mică decât tigaia în jos peste vermicelli și cântăriți-o cu câteva cutii sau o tigaie grea.
Lăsați vermicelii să se rumenească și să se rumenească puțin.
Scoateți tigaia și farfuria și inversați pe un platou de servire.