Verdeață De Collard Înăbușită

Verdeață De Collard Înăbușită
Rețeta verde de Collard fiert este gata în aproximativ 1 oră și 5 minute și este cu siguranță un minunat fără gluten, fără lactate și primar opțiune pentru iubitorii de mâncare din sud. O porție conține 76 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 48 de cenți pe porție, veți obține o farfurie care servește 4. Această rețetă de la Foodnetwork are 2 fani. Dacă aveți suc de lămâie, stoc de pui, verdeață de collard și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Verdeturi Collard fiert, mustar verde, și roșu elvețian Chard, Sam Sifton ' s Braised Collard Greens, și Verdeață de Collard înăbușită cu slănină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Gatiti slanina intr-o tigaie adanca la foc mediu-mare pana cand este crocanta, apoi dati deoparte, lasand grasimea in tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Se adaugă fulgii de ardei roșu, usturoiul și coaja de lămâie și se sotează până se parfumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
4
Adăugați verdele de collard și gătiți până când încep să se ofilească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard GreensCollard Greens
5
Adăugați bulionul de pui și 1/2 cană de apă și acoperiți, scăzând focul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
6
Lăsați să gătească până când verdele sunt fragede, 30 până la 40 de minute. Descoperiți, adăugați înapoi slănina, ridicați focul la mediu-înalt și reduceți lichidul cu un sfert, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
7
Se adaugă sucul de lămâie și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
În ciuda prospețimii sale încă tinerești, arată caracteristica fină de fructe Riesling și un indiciu de bază de minerale din solul de ardezie Devonian albastru/gri.Serviți acest vin răcoritor ușor răcit! Ca aperitiv și, mai ales atunci când este mai matur, în combinație cu fructe de mare sau păsări de curte.
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista