Verdeață cu Prosciutto, Gorgonzola și Pepperoncini
Nevoie de o garnitură fără gluten, primară și prietenoasă cu FODMAP? Verdele cu Prosciutto, Gorgonzolan și Pepperoncini ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 2,12 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 142 calorii. Un amestec de bucăți de mărimea mușcăturii rucola, vinaigrette de vin, bucăți de mărimea mușcăturii salată verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fettuccine cu Gorgonzolan și Prosciutto, Pizza Prosciutto, smochine și Gorgonzola, și Salată de smochine, Prosciutto și Gorgonzola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În tigaie antiaderentă de 10 inci, gătiți prosciutto la foc mediu-mare 5 minute, amestecând ocazional. Reduceți căldura la mediu. Gatiti cu 5 pana la 10 minute mai mult, amestecand frecvent, pana cand prosciutto devine in mare parte crocant.
Scurgeți pe prosop de hârtie.
Într-un castron mare, așezați salata verde, rucola, radicchio și vinaigreta; aruncați pentru a acoperi.
Se presară cu prosciutto și brânză.
Se ornează cu ardei pepperoncini.