Verdeață și ierburi de vară cu sfeclă prăjită și alune

Verdeață și ierburi de vară cu sfeclă prăjită și alune
Verdele și ierburile de vară cu sfeclă prăjită și alune sunt un vegetarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 53G de grăsime, și un total de 624 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 4,65 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de baghetă groasă, sare de mare și piper, frunze de chervil și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Sfeclă prăjită cu fistic, Ierburi și portocale, Verdeață de primăvară prăjită cu alune și Pecorino, și Verdeață și sfeclă prăjită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 50
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un vas mic de copt, aruncați sfecla cu 2 linguri de oțet și apă. Se acoperă cu folie și se coace timp de 1 oră sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Lăsați să se răcească, apoi curățați sfecla și tăiați-le în pene de 1/4 inch. Reduceți temperatura cuptorului la 35
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Într-un castron mic, aruncați alunele cu siropul simplu și 3/4 linguriță fiecare de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Elixir GElixir G
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Transferați pe o foaie de copt tapetată cu pergament și coaceți timp de 25 de minute sau până când nucile acoperite cu sirop sunt strălucitoare și uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Lasă să se răcească. Lăsați cuptorul pornit.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Periați ambele părți ale feliilor de baghetă cu 2 linguri de ulei de măsline. Aranjați pe o foaie de copt și coaceți timp de 10 minute, sau până se prăjește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
BaguetteBaguette
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Se lasă să se răcească, apoi se întinde cu brânza albastră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
9
Într-un castron mare, bateți restul de 2 linguri de oțet și 6 linguri de ulei de măsline până se omogenizează. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Adăugați mesclun, ierburi, sfeclă și alune; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
MesclunMesclun
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
11
Transferați salata în farfurii și serviți cu toasturile Roquefort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză RoquefortBrânză Roquefort
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate52
Revista