Verde verde cu ceapă roșie și oțet
Verde verde cu ceapă roșie și oțet este un fără gluten, întreg 30 și vegan farfurie. O porție conține 105 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 16 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați semințe de muștar, sare și piper, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 88%. Rețete similare sunt File ars de biban de mare cu Confit de roșii și ceapă și oțet de Sherry Nage infuzat cu tarhon, Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie, și Anghinare cu oțet de Sherry și cimbru.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare la foc mare.
Adăugați ulei de măsline extra-virgin și ceapă. Sear ceapă și semințe de muștar, 2 minute.
Adăugați verdele și aruncați cu clești în ulei. Sear verde 2 până la 3 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și condimentați verdeața cu sare și piper.