Vegan Fără Gluten Negrese

Vegan Gluten gratuit negrese este un fără gluten și vegan desert. O porție conține 206 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării americane. Mergeți la magazin și ridicați sare, zahăr, făină de orez brun și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Brownies Vegan cu nuci și ovăz fără Gluten (Vegan, fără Gluten, fără cereale, fără făină, fără lactate, fără zahăr rafinat), Brownies fără gluten, Vegan și fără ulei, și Negrese vegane și fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor un vas de copt.
Bateți masa de chia și ambele cantități de apă împreună într-un bol; lăsați să stea până se îngroașă, aproximativ 5 minute. Amestecați zahărul brut și agave în amestecul de semințe de chia cu blenderul de mare viteză.
Adăugați margarină vegană și extract de vanilie; amestec.
Amestecați făina de orez brun, făina de migdale, praful de copt și sarea împreună într-un bol mare. Amestecați pudra de cacao în amestecul de făină.
Se adaugă amestecul de făină de chia și se amestecă până se combină; se toarnă în vasul de copt pregătit.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când partea superioară este uscată și marginile au început să se îndepărteze de părțile laterale ale tigaiei, 45 până la 55 de minute.