Vase de Caramel sărate de Creme
Vase de Caramel sărate de Creme ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 498 calorii, 5g de proteine, și 36g de grăsime. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 13 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 10 minute. Un amestec de gălbenușuri de ou, zahăr, ciocolată cu lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Vase de Caramel sărate de Cr, Vase de Caramel sărate de Creme, și Vase de Caramel sărate de Cr pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Încălziți smântâna grea, laptele, vanilia și sarea într-o cratiță mică la foc mediu până când abia începe să buleze.
Se scoate de pe foc și se acoperă pentru a se încălzi.
Combinați zahărul și 1/4 cană de apă într-o altă cratiță mică la foc mediu, amestecând doar până când zahărul se dizolvă. Gatiti, rotind tigaia ocazional, dar fara agitare, pana la chihlimbar, aproximativ 10 minute.
Ungeți orice cristale de zahăr de pe partea laterală a tigaiei cu o perie umedă de patiserie.
Se scoate de pe foc și se amestecă cu grijă amestecul de cremă caldă (amestecul se va balona).
Adăugați ciocolata și amestecați până se omogenizează.
Bateți gălbenușurile de ou într-un bol mediu.
Bateți aproximativ jumătate din caramel în gălbenușuri, apoi adăugați caramelul rămas și bateți până se omogenizează. Se strecoară printr-o sită cu ochiuri fine într-o cană mare de măsurare a lichidului.
Împărțiți amestecul între șase ramekine de 6 uncii. Puneți ramekinele într-un vas mare de copt, apoi adăugați suficientă apă fierbinte pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale ramekinelor. Acoperiți tigaia bine cu folie și coaceți până când ghivecele de creme sunt așezate în jurul marginilor, dar încă jiggle în centru, 45 până la 50 de minute.
Scoateți ramekinele din apă și lăsați să se răcească la temperatura camerei. Acoperiți cu folie de plastic și refrigerați până la rece, cel puțin 2 ore sau peste noapte.