Varza de Bruxelles saut cu usturoi si Pecorino
Varza de Bruxelles saut cu usturoi și Pecorino este un fără gluten și primar rețetă cu 4 porții. Această garnitură are 92 calorii, 6g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână sare, brânză pecorino romano, cimbru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este extraordinar. Încercați Usturoi și safire saut varză de Bruxelles, încercați acest lucru!, Varză De Bruxelles Cu Fasole Albă Și Pecorino, și Varză de Bruxelles cu fasole albă și Pecorino pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați cimbru, usturoi și ceapă în tigaie; saut 3 minute.
Adăugați bulion și varză de Bruxelles; aduceți la fierbere. Acoperiți și fierbeți 6 minute sau până când sunt crocante.
Adăugați piper negru și sare.
Se presară cu brânză pecorino Romano.