Varza de Bruxelles saut cu usturoi si Pecorino

Varza de Bruxelles saut cu usturoi si Pecorino
Varza de Bruxelles saut cu usturoi și Pecorino este un fără gluten și primar rețetă cu 4 porții. Această garnitură are 92 calorii, 6g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână sare, brânză pecorino romano, cimbru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este extraordinar. Încercați Usturoi și safire saut varză de Bruxelles, încercați acest lucru!, Varză De Bruxelles Cu Fasole Albă Și Pecorino, și Varză de Bruxelles cu fasole albă și Pecorino pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați cimbru, usturoi și ceapă în tigaie; saut 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați bulion și varză de Bruxelles; aduceți la fierbere. Acoperiți și fierbeți 6 minute sau până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
BulionBulion
4
Adăugați piper negru și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
SareSare
5
Se presară cu brânză pecorino Romano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pecorino RomanoPecorino Romano

Echipamente

DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate84
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista