Varza De Bruxelles Saut

Varza De Bruxelles Saut
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați varza de Bruxelles saut. Această rețetă face 1 porții cu 3562 calorii, 112g de proteine, și 165g de grăsime fiecare. Pentru $15.45 pe portie, această rețetă acoperă 84% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ceapă verde, brânză mozzarella, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este minunat. Încercați Varza De Bruxelles Saut, Varză De Bruxelles Sotată, și Varza De Bruxelles Saut pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți piadinele. Într-un castron mare, amestecați făina cu sarea. Se dizolvă drojdia proaspătă în apă caldă și se adaugă la amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drojdie ProaspătăDrojdie Proaspătă
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Adăugați ulei și amestecați totul împreună folosind mâinile, frământați până se omogenizează. Acoperiți-l și lăsați-l să stea aproximativ 1 oră la temperatura camerei, pentru a lăsa aluatul să crească până aproape s-a dublat size.In între timp, se amestecă ceapa whit brânză, sare și piper.Puneți aluatul în jos, frământați și tăiați în 6-8 bucăți egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
PunchPunch
Subţire-Subţire-
3
Rulați fiecare într-un cerc de aproximativ 8 inci în diametru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
4
Adăugați 1-2 linguri de umplutură de brânză în mijlocul cercului și înfășurați cu restul cercului de aluat. Apăsați cu degetele sau folosind rola până când cercul are o grosime de aproximativ 1/4 inch.Preîncălziți o tigaie mare antiaderentă. Gatiti piadina pe ambele parti pana cand aluatul se rumeneste, dar inca moale si umplutura este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Scoateți-le de pe foc și lăsați-le să se răcească pe un suport rece.Pregătiți sosul. Într-o tigaie mare cu fund plat, încălziți uleiul la foc mediu-mic. Gatiti ceapa,usturoiul, morcovul, telina si ardeiul rosu si sotati aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați bulionul de legume și vinul și dați la fiert. Reduceți căldura, adăugați varza de Bruxelles, boabele de porumb, sare și piper. Acoperiți și fierbeți până când tot lichidul s-a fiert și mugurii sunt fragede pentru a mușca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Pătrunjel, Tocat Fin Pentru OrnatPătrunjel, Tocat Fin Pentru Ornat
Boabe De PorumbBoabe De Porumb
VarzăVarză
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateExpert
Gata În40 hrs
Porții1
Scor De Sănătate100
Revista