Varză Jambalaya

Varza Jambalaya ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 1,98 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 603 calorii, 28G de proteine, și 36g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați cârnați, apă, țelină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare Creolă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Varză În Stil Bloody Mary Jambalaya, Varză Pappu-varză în stil indian de Sud Dal-varză s, și Caserola cu rulou de varză – rulourile de varză pot dura timp pentru a face, de ce să sacrificăm acea aromă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare la foc mediu, combinați carnea de vită măcinată, cârnații afumați, ceapa, țelina și usturoiul. Gatiti pana cand carnea de vita se rumeneste uniform. Se amestecă varza, roșiile, apa și orezul. Se condimentează cu sare de usturoi. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la minim. Acoperiți și gătiți timp de 35 până la 40 de minute sau până când orezul este gata.