Varză Fiartă
Varza tocată necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. Pentru 88 cenți pe porție, veți obține o supă care servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 217 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână unt, ceapă, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Varză Roșie Înăbușită Cu Mere, Varză tocată cu carne, și Varză Pappu-varză în stil indian de Sud Dal-varză s pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu.
Se adaugă ceapa, țelina și usturoiul și se sotează timp de 3 până la 5 minute sau până când devin translucide. Se amestecă varza, se reduce focul la minim și se fierbe timp de 15 minute.
Se toarnă roșiile și se condimentează cu sare și piper după gust. Acoperiți tigaia și gătiți la foc mediu timp de 30 până la 40 de minute sau până când varza este fragedă.