Varza, fenicul proaspăt și salata de morcovi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 184 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați maioneză, ceapă, bulbi de fenicul și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Salată De Varză Și Fenicul, Salată De Fenicul Și Varză, și Salată de fenicul și varză.
Instrucțiuni
1
Combinați varza, feniculul, ceapa și morcovul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză
Morcov
Fenicul
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Bateți maioneza, smântâna, sucul de lămâie, zahărul și sosul fierbinte într-un castron mediu pentru a amesteca. Condimentați pansamentul după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Suc De Lămâie
Maioneză
Smântână
Sos Fierbinte
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Adăugați pansament la amestecul de varză; aruncați pentru a acoperi. Condimentează slaw după gust cu sare și piper. Refrigerați cel puțin 1 oră și până la 2 ore, aruncând ocazional.