Varză De Bruxelles Prăjită Cu Citrice
Varza de Bruxelles prăjită cu citrice este o fără gluten, primar și întreg 30 farfurie. Pentru 88 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 3 porții cu 78 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, coajă de portocală, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Varză De Bruxelles Prăjită Cu Citrice, Varză de Bruxelles prăjită și salată de sfeclă cu citrice, și Varză De Bruxelles Prăjită Și Paste De Conopidă Cu Ulei De Citrice.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Așezați varza de Bruxelles pe o tigaie cu jeleu căptușită cu folie acoperită cu spray de gătit.
Stropiți cu 2 lingurițe de ulei și 1/4 linguriță de sare.
Coaceți la 450 timp de 18 minute sau până se rumenesc ușor, amestecând o dată.
Între timp, combinați coaja de portocală, sucul de portocale, sucul de lămâie și piperul într-un castron mare
Adăugați varza de Bruxelles în amestecul de suc de portocale și aruncați ușor pentru a acoperi.