Vary Aminanana (verdeață Collard și orez)

Vary Aminanana (verdeață Collard și orez) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 170 calorii. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de orez brun, sare, rădăcină de ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 20 de minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, ceea ce este uimitor. Rețete similare includ Legume picante și orez, Bomba pui de Sud cu fasole roșie și orez și verdeață Collard, și Verdeață Sudică Perfectă (Kale, Sfeclă, Verdeață Collard, Muștar).
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare.
Sotati rosiile, ceapa si ghimbirul in uleiul incins pana cand rosiile abia incep sa se inmoaie, 2-3 minute. Amestecați bucățile verzi de collard în amestecul de roșii; gătiți până când verdele încep să se înmoaie, încă aproximativ 1 minut.
Transferați amestecul de roșii într-un aragaz lent; adăugați apă, orez și sare.
Gatiti pe mediu pana cand apa este complet absorbita, aproximativ 4 ore. Condimentează cu sare și piper negru proaspăt măcinat după gust.