Vanilie Napolitana Tiramisu
Reteta vanilie napolitana Tiramisu ar putea satisface pofta mediteranean în jurul valorii de 1 oră și 30 de minute. O porție conține 113 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 30 și costă 35 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână cafea maxwell house, topping cool Whip whipped, zahăr pudră și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Vanilie Napolitana Tiramisu, Tiramisu Ușor Cu Napolitane De Vanilie, și Tort De Napolitane Cu Vanilie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți crema de brânză, zahărul, vanilia și 3 linguri. de cafea într-un castron mare cu mixer la viteză medie până când se amestecă bine. Se amestecă în 2 cesti bici rece.
Lingură 1/3 din amestecul de brânză cremă în 1-1 / 2-qt. castron de servire. Înmuiați 9 napolitane în cafeaua rămasă timp de aproximativ 5 secunde; așezați uniform peste stratul de brânză cremă. Repetați straturile de două ori. Acoperiți cu biciul rece rămas.
Se da la frigider cel putin 1 ora. Completați cu restul de 12 napolitane chiar înainte de servire.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Casaloste Chianti Classico Riserva cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![Casaloste Chianti Classico Riserva]()
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșu rubiniu intens. Buchetul său îmbină aromele tipice de fructe ale Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. La gust este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltăse duce cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, exaltate perfect de brânzeturile îmbătrânite.