Vafe portocalii cu sirop de arțar-portocaliu

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați vafe portocalii cu sirop de arțar-portocaliu. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 279 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Dacă aveți la îndemână suc de portocale, ou, amestec original și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Vafe de migdale portocalii cu sirop de afine, Arțarul Papal-coniac – suc de portocale de sânge și sirop de arțar, și Sirop De Arțar Portocaliu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță de 1 litru, încălziți toate ingredientele siropului până când sunt fierbinți. Păstrați cald în timp ce faceți vafe.
Încălziți fierul de vafe. (Fierul de călcat fără acoperire antiaderentă poate fi necesar să fie periat cu ulei vegetal sau pulverizat cu spray de gătit.) Într-un castron mare, amestecați toate ingredientele de vafe cu sârmă sau furculiță până se amestecă.
Pentru fiecare vafe, turnați aluatul pe centrul fierului de vafe fierbinte. (Verificați instrucțiunile producătorului pentru cantitatea recomandată de aluat.) Închideți capacul fierului de vafe.
Coaceți 3 până la 5 minute sau până când aburul se oprește. Îndepărtați cu grijă vafele.