Vafe de lapte cu sos de cireșe-migdale

Vafe de lapte cu sos de cireșe-migdale
Vafe de lapte cu sos de cireșe-migdale este un vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă face 4 porții cu 907 calorii, 12g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru $2.59 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână conserve de cireșe, zahăr, praf de copt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Încercați Vafe de lapte cu sos de cireșe-migdale, Vafe de lapte cu sos de cireșe-vanilie, și Vafe de lapte cu sos de căpșuni de casă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați cireșele congelate și conserveleîn cratiță medie. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, amestecând până când cireșele încep să se dezghețe și se formează sucuri. Se fierbe ușorpână când sosul se îngroașă ușor, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Scoateți sosul de pe foc; amestecațiextract de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
3
Preîncălziți cuptorul la 300 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Bateți făina, zahărul, praful de copt și sarea în castron mediu pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 2 Lingurițe De Unt Rece, împărțite2 Linguri Plus 2 Lingurițe De Unt Rece, împărțite
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
5
Se amestecă în zară, apoi 6linguri de unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
6
Încălziți fierul de vafe conform instrucțiunilor producătorului.
7
Periați ușor grilele de fier de vafe pe ambele părți, cu o parte din untul topit rămas.
Echipamente pe care le vei folosi
Fier De VafeFier De Vafe
8
Se toarnă 1/2 cană (sau mai mult) aluat de vafe(în funcție de dimensiunea grilei de fier de vafe) peste fiecare grilă. Închideți fierul de vafe și gătiți până lavafele sunt clare și aurii pe ambele părți.
Echipamente pe care le vei folosi
Fier De VafeFier De Vafe
9
Transferați vafele în setul de rafturi peste foaia de coacere și păstrați-le la cald în cuptor. Repetați gătitul cu aluatul rămas, periați fierul de călcat cu unt topit întrebatch-uri, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Așezați vafe pe farfurii. Se acoperă cusmântână biciuită și sos de cireșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
11
Bon App Ampercoltit
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista