Usturoi-Unt Broccoli

Usturoi-Unt Broccoli
Nevoie de o garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Broccoli cu unt de usturoi ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 33 de cenți pe porție. O porție conține 90 de calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați piper, broccoli, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Broccoli Cu Unt De Usturoi Și Caju, Usturoi unt Broccoli și morcovi, și Broccoli Cu Unt De Usturoi-Ierburi.

Instrucțiuni

1
Gatiti broccoli in apa clocotita usor sarata pana cand este crocant-fraged, 2 pana la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2
Scurgere.
3
Adăugați untul și usturoiul în cratiță și gătiți până când usturoiul se înmoaie, 1 până la 2 minute. Aruncați cu sarea și câteva măcinări de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista