Usturoi Top Muschi De Vita Pot Friptură
Usturoi Top muschi de vita Pot friptura ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 341 calorii, 43G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.39 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. 210 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți friptură de top, usturoi, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 99%, ceea ce este excelent. Încercați Usturoi Hrean Friptură, Usturoi-Herb Crusted Dezosată Carne De Porc Muschi De Vita Friptură, și Grătar friptură de vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Frecați sarea, piperul și ardeiul în carne. Cu un cuțit mic, faceți fante în friptură. Apăsați șuvițele de usturoi în friptură.
Așezați cartofii, morcovii și ceapa într-un aragaz lent mare.
Puneți carnea deasupra legumelor.
Se toarnă apă și bulion de vită și se adaugă cuburi de bulion și frunze de dafin.
Puneți capacul pe aragaz lent și gătiți timp de 6 ore la înălțime sau 8 ore la scăzut. În ultima jumătate de oră de gătit, adăugați ardeii verzi.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Maddalena Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Maddalena Merlot]()
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot oferă arome de fructe coapte și condimente de stejar cu note de vanilie și anason. Aromele de fructe coapte includ prune strălucitoare și zmeură. Aromele de fructe salută palatul, iar taninurile moi încadrează textura proaspătă care acoperă gura.