Usturoi-Pui Prăjit Cu Ierburi
Puiul prăjit cu usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 316 calorii, 27G de proteine, și 22g de grăsime. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă $1.05 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți cimbru, sare, salvie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Usturoi-Pui Prăjit Cu Ierburi, Pui prăjit cu ierburi și usturoi, și Pui de ierburi cu usturoi prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Se amestecă împreună primele 7 ingrediente.
Dacă este cazul, îndepărtați măruntaiele din pui și rezervați-le pentru o altă utilizare. Clătiți puiul și uscați-l. Slăbiți ușor și ridicați pielea de pe piept și copane cu degetele. (Nu detașați complet pielea.) Frecați amestecul de plante uniform sub piele. Înlocuiți cu atenție pielea.
Așezați puiul, cu pieptul în sus, pe o grătar ușor unsă într-o tigaie de prăjire superficială ușor unsă.
Coaceți la 450 timp de 30 de minute. Reduceți căldura la 350 și coaceți 45 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în coapsă înregistrează 180, acoperind slab cu folie de aluminiu pentru a preveni rumenirea excesivă, dacă este necesar.
Lăsați puiul să stea, acoperit, cu 10 minute înainte de feliere.