Usturoi la grătar și Pesto de mentă picior de miel umplut
Usturoi la grătar și menta Pesto umplute picior de miel este un fără gluten și primar garnitură. O porție conține 286 calorii, 32g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $3.68 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare și piper kosher, usturoi, pulpă de miel cu unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. 248 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este uimitor. Încercați Cotlete de miel la grătar cu Pesto de mentă, Miel la grătar cu Pesto de nucă-mentă, și Picior de miel la grătar cu usturoi și mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Tăiați sferturile superioare de pe capetele de usturoi.
Așezați căței de usturoi, tăiați cu fața în jos, în centrul unei foi de folie de aluminiu și stropiți cu ulei de măsline. Sigilați folia și așezați-o direct pe raftul cuptorului. Gatiti pana cand cuișoarele sunt rumenite și foarte moi, 45-60 de minute.
Scoateți din cuptor, lăsați să se răcească timp de 10 minute, apoi stoarceți cuișoarele din piele într-un castron mic și amestecați într-o pastă cu o furculiță.
Așezați piciorul de miel deschis pe o tăietură mare, cu partea grasă în jos. Condimentează carnea generos cu sare și piper.
Întindeți pasta de usturoi prăjită peste carnea expusă.
Întindeți pesto de mentă deasupra usturoiului.
Rulați mielul închis și legați-l în siguranță cu sfoară de măcelar aproximativ fiecare centimetru. Condimentați generos în afara mielului cu sare și piper.
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, turnați și aranjați cărbunii pe o parte a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit la loc, acoperiți grătarul și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul. Se prăjește mielul pe partea fierbinte a grătarului până se rumeneste peste tot, aproximativ 4 minute pe fiecare parte. Deplasați-vă pe partea rece a grătarului, acoperiți și lăsați să gătească până când carnea înregistrează 130 de metri pătrați pe un termometru de citire instantanee introdus în cea mai groasă parte a mielului.
Transferați pe o tăietură și lăsați să se odihnească timp de 15 minute. Feliați și serviți imediat.