Unt de arahide și tăiței de pui cu panglici de morcov și castraveți
Unt de arahide și tăiței de pui cu panglici de morcov și castraveți este un fără lactate felul principal. Pentru $2.1 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 65g de proteine, 47G de grăsime, și un total de 921 calorii. Dacă aveți la îndemână morcovi, tăiței de orez, castraveți și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Fidea de arahide Veggie cu panglici de omletă de coriandru, Linguine cu panglici de morcov și unt de lămâie-ghimbir, și Pui asiatic la grătar cu tăiței de arahide și Sambal de castraveți.
Instrucțiuni
Așezați tăiței într-un castron mare și acoperiți cu apă fierbinte de la robinet; lăsați să se înmoaie până se înmoaie, 25 până la 30 de minute.
Se scurge într-o strecurătoare sau o strecurătoare mare. Între timp, folosind degetele, tăiați carnea de pui, aruncând pielea și oasele. Folosiți un cojitor de legume pentru a face fâșii lungi de morcov și castraveți. Într-un castron mediu, amestecați untul de arahide, sosul de soia și 6 linguri de apă până se omogenizează. Împărțiți tăiței, puiul, morcovul și castravetele în 4 boluri.