Umplutură de orez cu ciuperci

Umplutură de orez cu ciuperci
Umplutura de orez cu ciuperci este o fără gluten rețetă cu 12 porții. Această garnitură are 123 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food necesită pachet de ciuperci porcini, parmezan, nuci de pin și ceapă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Această rețetă este plăcută de 11 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 34%, ceea ce nu este atât de excelent. Orez sălbatic și umplutură de ciuperci, Umplutură de orez sălbatic cu mere și ciuperci, și Orez sălbatic cu aragaz lent și umplutură de ciuperci sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Ulei un non-stick 12 găuri bun staniu și găuri de linie cu două benzi de copt pergament, pentru a forma o cruce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
3
Puneți ciupercile într-un castron și turnați peste bulionul de legume fierbinte. Se lasă 20 de minute, apoi se strecoară, se rezervă bulionul și se toacă ciupercile, dacă sunt mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Încălziți uleiul într-o tigaie, adăugați ceapa și prăjiți 5 minute până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați nucile de pin și prăjiți până se prăjesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
6
Adăugați usturoiul, orezul și gătiți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
7
Sfat în vin, lăsați-l să baloneze, apoi adăugați bulionul rezervat, ciupercile și aduceți la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți timp de 10 minute, până când orezul este doar gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Se ia de pe foc și se răcește, apoi se amestecă oul, busuiocul, piperul și sarea, dacă se folosește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
9
Umpleți conservele cu umplutură, presărați parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
10
Coaceți timp de 20-25 de minute, până devin aurii deasupra. Se răcește în cutii sau timp de 5 minute dacă se servește imediat.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
11
Scoateți trăgând în sus crucile de pergament. Faceți până la două zile înainte. Reîncălziți pe o foaie de copt unsă, la 200C/ventilator 180C/gaz 6 timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista