Umplutură De Modă Veche

Umplutură De Modă Veche
Umplutura de modă veche ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 200 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 296 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână unt, praf de usturoi, pâine și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Umplutură De Porumb De Modă Veche, Umplutură De Pâine De Modă Veche, și Curcan prăjit cu umplutură de pâine de modă veche.

Instrucțiuni

1
Lăsați pâinea prăjită să stea aproximativ 24 de ore, până la greu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
2
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți ușor un vas de copt de 9x13 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Zdrobiți pâinea în firimituri cu un sucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
4
Așezați firimiturile într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu. Se amestecă ceapa și țelina și se gătește încet până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6
Se ia de pe foc și se scurge.
7
Amestecați ouăle și bulionul de pui în firimiturile de pâine. Amestecul trebuie să fie umed, dar nu moale. Folosiți apă, dacă este necesar, pentru a obține consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
8
Se amestecă în ceapă, țelină, salvie frecat, praf de usturoi, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Frecat SalvieFrecat Salvie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
9
Apăsați amestecul în vasul de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
10
Coaceți 1 oră în cuptorul preîncălzit sau până când blatul este maro și crocant.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista