Umplutură Cu Trei Ceapă

Umplutură Cu Trei Ceapă
Umplutura cu trei cepe ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 168 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 14. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână șalotă, frunze de pătrunjel cu frunze plate, frunze de salvie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Încercați Umplutură de ierburi și ceapă, Șuncă, Gruyulincrukre și umplutură de ceapă, și Umplutură de mere și ceapă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-o tigaie de copt puțin adâncă întindeți pâinea într-un singur strat și coaceți în mijlocul cuptorului, amestecând ocazional, până devine auriu, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
3
Transferați pâinea într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Într-un castron cu apă spălați prazul și scurgeți ridicând prazul din apă într-o strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrazPraz
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
BolBol
5
Într-o tigaie mare și grea gătiți prazul, ceapa roșie, șalota, țelina, usturoiul și ierburile cu sare și piper după gust în unt și ulei la foc moderat, amestecând, până când amestecul de ceapă se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ceapă RoșieCeapă Roșie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UntUnt
țelinățelină
UsturoiUsturoi
IerburiIerburi
PrazPraz
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați amestecul de ceapă în pâine cu sare și piper după gust și aruncați pentru a combina bine. Se răcește umplutura și se transferă într-un vas de copt cu unt de 4 litri. Umplutura poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UmpluturăUmplutură
PâinePâine
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
7
În ultimele 1 1/2 ore de curcan la grătar, stropiți umplutura cu bulion sau bulion și coaceți, acoperit, în mijlocul cuptorului 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
Toată TurciaToată Turcia
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Coaceți umplutura, neacoperită, cu 20 până la 30 de minute mai mult sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții14
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista