Ultimul makeover: Tiramisu

Ultimul makeover: Tiramisu
Schimbarea finală: Tiramisu necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 290 calorii, 9g de proteine, și 17g de grăsime. 39 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați lapte semi-degresat, pudră de cacao și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Makeover final: musaca, Makeover final: Lasagna, și Makeover final: burgeri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Mai întâi faceți lichidul de înmuiere a cafelei pentru degetele de burete. Se amestecă cafeaua și zahărul împreună, apoi se toarnă într-un vas termorezistent superficial. Se amestecă Marsala și se lasă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Lingurite Lichior RumChata8 Lingurite Lichior RumChata
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
2
Între timp, pregătiți umplutura.
3
Puneți zahărul și făina de porumb într-o cratiță medie, de preferință antiaderentă. Se amestecă 1 lingură de lapte măsurat pentru a face o pastă subțire și netedă. Separați oul, puneți albul într-un castron mediu și lăsați-l deoparte și lăsați gălbenușul în cratiță. Bateți gălbenușul în pasta de făină de porumb, apoi amestecați restul de lapte. Răsturnați semințele din păstaia de vanilie în tigaie, apoi aruncați în păstăi. Gatiti la foc mediu-mic timp de aproximativ 8-10 minute fara a lasa amestecul sa fiarba, amestecand tot timpul, pana cand amestecul acopera gros spatele unei linguri de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Se ia de pe foc, apoi se amestecă crme frache și 1 lingură de Marsala.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
5
Transferați amestecul într-un castron, acoperiți suprafața cu folie alimentară și lăsați până la rece.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Pentru asamblare, tapetați o cutie de pâine adâncă de 23 x 13 x 6 cm cu folie alimentară (vezi pasul 1), lăsând o suprapunere în partea de sus. Bateți împreună mascarpone și brânza moale, apoi amestecați în restul umpluturii reci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză MoaleBrânză Moale
MascarponeMascarpone
7
Bateți albușul până la vârfuri rigide și pliați ușor în umplutură folosind o lingură mare de metal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
8
Înmuiați unul dintre degetele de burete în amestecul de cafea, rostogolindu-l scurt, doar câteva secunde, pentru a se acoperi și a se înmuia, apoi ridicați-l înainte de a avea șansa de a deveni prea ud (vezi pasul 2). Dacă este lăsat în cafea, se va dezintegra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Lingurite Lichior RumChata8 Lingurite Lichior RumChata
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
9
Așezați-l pe lungime în partea de jos a cositorului. Faceți același lucru cu încă 5 degete de burete, tundând pentru a se potrivi dacă este necesar, astfel încât să acopere fundul cositorului. Lingurați peste jumătate din umplutură, întinzând-o pentru a acoperi biscuiții (vezi Pasul 3), apoi repetați scufundarea biscuiților cu încă 6 dintre ei. Lingurați și întindeți peste restul umpluturii, apoi înmuiați și așezați restul degetelor de burete deasupra (vezi pasul 4). Aduceți surplombul de folie alimentară pentru a acoperi. Se răcește peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Lingurite Lichior RumChata8 Lingurite Lichior RumChata
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
10
Pentru a servi, întoarceți-vă pe o farfurie de servire și îndepărtați cu grijă folia alimentară. Se pudrează blatul cu cacao și se împrăștie cu zmeură, dacă se folosește. Feliați și serviți în aceeași zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
Hârtie De OrezHârtie De Orez

Vin recomandat: Cremă Sherry, Chianti, Moscato Dasti, Port, Trebbiano, Verdicchio

Tiramisu în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Chianti și Moscato d ' Asti. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Revista