Ulei de măsline-mahimahi fiert cu sos de roșii mediteranean

Ulei de măsline-mahimahi fiert cu sos de roșii mediteranean
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal principal? Mahimahi fiert în ulei de măsline cu sos de roșii mediteranean ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $ 6.13 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 528 calorii, 35g de proteine, și 42G de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de capere, sare kosher, garnitură: crengute de rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până rozmarin ai putea urma acest curs principal cu Zmeură Brie Desert Pizza cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 60%. Încercați Ulei de măsline-mahimahi fiert cu sos de roșii mediteranean, Ulei de măsline pui fiert și ridichi cu Pesto de citrice, și Mahimahi mediteranean în pergament cu cuscus pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Turnați uleiul într-o tigaie de 8 inci, cu fața dreaptă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Se încălzește la foc mediu-mic 8 minute sau până când uleiul ajunge la 175 până la 18
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați cu grijă jumătățile de roșii și crenguța de rozmarin. Acoperiți și braconați la foc mic, reglând căldura după cum este necesar, 10 minute sau până când roșiile sunt fragede. (Păstrați căldura.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
4
Scoateți roșiile din tigaie folosind o lingură cu fante; așezați, cu fața tăiată în jos, într-un vas superficial. Se răcește 10 minute; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Presărați pește cu sare kosher și 1/4 linguriță de piper. Puneți cu grijă în ulei fierbinte. Acoperiți și braconați 6 până la 10 minute sau până când fulgii de pește cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Transferați într-un platou de servire și păstrați-l la cald.
7
Îndepărtați piei din roșii; aruncați piei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
8
Puneți roșiile și orice lichid acumulat într-un robot de bucătărie; puls de 3 ori sau până se toacă grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
9
Transferați roșiile într-un bol mediu și amestecați măslinele, caperele, rozmarinul tocat, oțetul și restul de 1/4 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Serviți peste mahimahi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mahi MahiMahi Mahi
11
Garnisiți, dacă doriți.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Revista