Turcia Reubens ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 462 calorii. Pentru $2.24 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână piept de curcan, ketchup, varză murată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 42%. Rețete similare includ Turcia Rubens, Turcia Rubens, și Turcia Rubens.
Instrucțiuni
1
Combinați maioneza și ketchup-ul într-un castron mic și bateți până se amestecă bine. Ungeți fiecare felie de pâine uniform pe o parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Așezați pâinea cu unt în jos pe suprafața de lucru și întindeți-o cu amestec de maioneză, apoi îngrămădiți varza murată deasupra. Aranjați feliile de curcan deasupra varză murată, apoi așezați brânza pe curcan. Se acoperă cu feliile de pâine rămase, așezând părțile cu unt în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Varza Murata, Bine Scursa Si Tocata
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
3
Încălziți tigaia mare la foc mediu-mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Așezați sandvișurile în tigaie și grătiți până când pâinea este maro și crocantă, 5 până la 8 minute. Folosind o spatulă, întoarceți cu grijă sandvișurile și continuați să grătiți până când a doua parte este maro și crocantă, încă 5 până la 7 minute, apăsând o dată sau de două ori cu spatula pentru a aplatiza. Dacă toate sandvișurile nu se potrivesc în tigaie împreună, grătiți câte două.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Fulgi De Legume
5
Așezați sandvișurile terminate pe un platou și cort cu folie pentru a vă încălzi în timp ce gătiți sandvișurile rămase.