Turcia Jambalaya
Turcia Jambalaya ar putea fi doar Creolă rețeta pe care o căutați. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 106 calorii. Această rețetă servește 35. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați condimente cajun, curcan, ulei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Turcia Jambalaya, Turcia și cârnați Jambalaya, și Cârnați De Curcan Jambalaya pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti si amestecati telina, ardeiul verde, ceapa si chorizo in ulei incins in tigaie mare la foc mediu-mare 5 minute sau pana cand chorizo este fiert.
Adăugați roșiile cu lichidul lor, apa, curcanul și condimentele; se amestecă bine. Aduceți la fierbere.
Se amestecă orezul. Reduceți căldura la minim; acoperi. Simmer 5 minute.
Lăsați să stea, acoperit, 5 minute.
Se amestecă ușor înainte de servire.
Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc
Albarino, rossimbroxvine și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru Cajun. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. The Fableist Albarino cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Fabulistul Albarino]()
Fabulistul Albarino
Piersicile strălucitoare cu o răsucire de lămâie-lime vă vor revigora, deoarece grapefruitul vă încapsulează toate simțurile. Honeysuckle adaugă un palat rotund, în timp ce aciditatea strălucitoare menține lumina vinului și complimentează efervescența, perfectă pentru relaxare în timp ce plutiți pe râul leneș.