Trufe De Ciocolată-Nucă De Cocos
Trufe de ciocolată-nucă de cocos este un fără gluten și vegan hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 40 și costă 17 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 55 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați nectar de agave, pudră de cacao, unt/ulei de cocos și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Trufe De Ciocolată Cu Nucă De Cocos, Trufe De Ciocolată Cu Nucă De Cocos, și Nucă De Cocos-Trufe De Ciocolată Neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un blender de mare viteză, amestecați untul/uleiul de cocos încălzit, nectarul de agave, vanilia și sarea.
Adăugați nuca de cocos mărunțită, 1/2 cană odată și amestecați până se omogenizează.
Transferați amestecul într-un castron și amestecați în 2 căni de pudră de cacao până se combină bine.
Așezați vasul la frigider timp de aproximativ 10 minute sau mai mult pentru a seta ușor.
Așezați restul de 1/4 cană de pudră de cacao pe o farfurie mică. Lingurați linguri de amestec de ciocolată și rotiți-le în bile.
Rulați - le în pudra de cacao. Păstrați trufele finite la frigider.
Retipărit cu permisiunea de la Living Raw Food de Sarma Melngailis, drepturi de autor circulator200
Publicat de William Morrow, o amprentă a lui Harper