Trufe De Ciocolată Bourbon
Trufele de ciocolată Bourbon ar putea fi doar băutura pe care o căutați. O porție conține 96 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 20. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată semidulce, discuri de topire, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Trufe de ciocolată Bourbon-cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten, Trufe Bourbon, și Trufe Bourbon-Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți ciocolata tocată într-un castron rezistent la căldură.
Puneți crema într-o cratiță mică și încălziți doar până începe să fiarbă.
Se toarnă smântâna fierbinte peste ciocolată. Se amestecă până se topește ciocolata, apoi se amestecă bourbonul. Se răcește timp de 30 de minute până la o oră sau doar până când este suficient de gros pentru a scoate. Folosind o lingură sau o lingură mică de biscuiți, scoateți ciocolata și rotiți-o în bilă între palmele înmănușate. Răciți bilele de ciocolată câteva ore sau până când sunt foarte reci și ferme.Topiți ciocolata de scufundare în cuptorul cu microunde folosind 50% putere și amestecând la fiecare 30 de secunde. Scufundați bilele de ciocolată în ciocolată și ridicați-le folosind două furculițe.
Lăsați excesul de ciocolată să picure înapoi în castron. Așezați pe o foaie de biscuiți cu linie de hârtie cerată și răciți până când este fermă. Puneți ciocolată albă într-o pungă cu fermoar sau într-o pungă de patiserie grea.
Puneți punga în cuptorul cu microunde timp de 15 secunde, frământați punga, apoi repetați până se topește ciocolata albă. Decupați colțul inferior (sau vârful) pungii și lăsați ciocolata albă să se răcească ușor, astfel încât să nu iasă prea repede din pungă. Strângeți-l peste trufele înmuiate și lăsați-l set.to 25 în funcție de cât de mari le faci