Trufe Cu Buline
Trufe Polka-Dot ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 124 calorii. Această rețetă servește 24. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de ciocolată de copt, lapte, jumătate și jumătate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare sunt Macaroane Cu Buline, Tort Cu Buline, și Cupcakes cu buline.
Instrucțiuni
Într-o cratiță grea de 2 litri, topiți 6 uncii de ciocolată la foc mic, amestecând frecvent; se ia de pe foc. Se amestecă 2 linguri de unt, jumătate și jumătate și 1/2 cană de zahăr pudră; rece.
Formați amestecul în bile de 1 inch.
Așezați pe foaia de cookie-uri ungreased; înghețați descoperit aproximativ 30 de minute sau până când este setat.
Se încălzește cuptorul la 350 buc. Într-un castron mediu, bateți 1/2 cană de unt, 3/4 cană de zahăr pudră, 1 lingură de vanilie și 1 uncie de ciocolată topită cu mixer electric la viteză medie sau amestecați cu lingura. Se amestecă făina și sarea până când aluatul se ține împreună. (Dacă aluatul este uscat, amestecați 1 până la 2 linguri de lapte.)
Modelați porții de aluat în jurul bilelor de ciocolată congelate pentru a forma bile de 1 1/2 inch.
Așezați la aproximativ 1 inch distanță pe foaia de cookie-uri unsuroasă.
Coaceți 12 până la 15 minute sau până când este setat.
Scoateți din foaia cookie în suportul de sârmă. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Într-un castron mic, amestecați toate ingredientele de glazură albă până se omogenizează. Într-un alt castron mic, amestecați toate ingredientele de glazură de ciocolată până se omogenizează.
Lingurați glazura albă peste vârfurile a jumătate din fursecuri și glazura de ciocolată peste vârfurile prăjiturilor rămase; lăsați glazura să se răspândească peste fursecuri. Se amestecă suficient zahăr pudră suplimentar în glazura rămasă până când este suficient de rigid pentru a pipa.
Așezați fiecare în pungă de decorare sau pungă de plastic resigilabilă cu colț mic tăiat; glazură de ciocolată cu țeavă pe fursecuri cu gheață albă în design cu buline. Pipă glazură albă pe fursecuri cu gheață de ciocolată.