Triunghiuri de desert cu fructe de pădure și cremă
Fructe de padure si crema de desert Triunghiuri este un fără gluten hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 16 și costă 64 de cenți pe porție. O porție conține 204 calorii, 2G de proteine, și 15g de grăsime. Cap la magazin și ridica crema de branza, ou, Betty Zahăr Cookie mix, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Cupe De Desert Cu Fructe De Pădure Și Cremă De Scorțișoară, Un desert de ultimă oră al patrulea iulie: fructe de pădure și stele de patiserie cremă, și Brownie ' n fructe de padure Desert Pizza.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați fundul tigaiei de 15x10x1 inci cu spray de gătit. Într-un castron mare, amestecați amestecul de prăjituri, untul și oul până se formează aluatul moale. Apăsați în partea de jos a pan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Cookie Mix
Unt
Aluat
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
Tigaie
2
Coaceți 12 până la 15 minute sau până se rumenesc. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Într-un castron mic cu microunde, chipsurile de copt cu microunde neacoperite la 45 până la 60 de secunde sau până când chipsurile sunt topite și pot fi agitate neted. Într-un castron mediu, bateți crema de brânză cu mixerul electric la viteză medie până la omogenizare. Se amestecă chipsurile topite până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Copt
Cremă De Brânză
Cartofi Prăjiți
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Cuptor Cu Microunde
Bol
4
Răspândiți amestecul peste crustă. Refrigerați în timp ce faceți topping.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
5
În cratița de 2 litri, amestecați zahărul, amidonul de porumb și apa. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana cand amestecul fierbe si se ingroasa. Se răcește 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
6
Într-un castron mediu, amestecați ușor căpșunile și 1/4 cană amestec de amidon de porumb împreună până se amestecă bine. Într-un alt castron, amestecați ușor 1/4 cană rămasă amestec de amidon de porumb și afine împreună până se amestecă bine. Lingură amestec de căpșuni pe lungime peste jumătate din amestecul de cremă de brânză și afine peste jumătatea rămasă din amestecul de cremă de brânză. La frigider 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Căpșuni
Afine
Amidon De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Tăiați barele în jumătate pe lungime; tăiați fiecare jumătate în opt triunghiuri de 3 1/2 inch. A se păstra la frigider.