Trifoi Miere-Rulouri De Grâu
Trifoi miere-rulouri de grâu este un vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 159 calorii. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână miere, unt, ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Trifoi Miere-Rulouri De Grâu, Miere De Grâu Trifoi Cina Role, și Rulouri De Cină Cu Trifoi Din Grâu Integral.
Instrucțiuni
Se dizolvă drojdia în 1 cană de apă caldă într-un castron mare; lăsați să stea 5 minute. Se toarnă ușor făină în cupe de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Adăugați 1 1/2 căni făină de pâine, făină integrală de grâu, miere, unt și sare în amestecul de drojdie; amestecați până se amestecă bine.
Adăugați 1/4 cană făină de pâine; amestecați până se formează un aluat moale.
Întoarceți aluatul pe o suprafață înmuiată. Frământați până la neted și elastic (aproximativ 8 minute); adăugați suficientă făină de pâine rămasă, 1 lingură la un moment dat, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini (aluatul se va simți lipicios).
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-vă pentru a acoperi blatul. Acoperiți și lăsați să se ridice într-un loc cald (85), fără curenți, 1 oră sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.) Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute.
Preîncălziți cuptorul la 42
Înveliți 12 căni de brioșă cu spray de gătit. Împărțiți aluatul în 12 porții egale. Lucrând cu 1 porție la un moment dat, împărțiți fiecare porție în 3 bucăți; formați fiecare bucată într-o bilă (acoperiți aluatul rămas pentru a preveni uscarea acestuia).
Așezați 3 bile în fiecare ceașcă de briose. Acoperiți și lăsați să crească 25 de minute sau până la dublarea dimensiunii.
Combinați 1 lingură de apă și ou; periați peste rulouri.
Coaceți la 425 timp de 12 minute sau până se rumenesc ușor.