Trestie De Sirop Pecan Plăcintă

Trestie De Sirop Pecan Plăcintă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu Pecan cu sirop de trestie. O porție conține 689 calorii, 7g de proteine, și 38g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de nuci pecan, ROM, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Rețetă De Șuncă De Pecan, Bourbon Și Sirop De Trestie, Piersici "Foster" cu sirop de trestie Pecan inghetata, și Sirop De Trestie Glazurate Aripi Calde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Coaceți coaja de plăcintă timp de 5 minute. Pune deoparte. Reduceți temperatura cuptorului la 375 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Într-o cratiță la foc mic, topiți untul, sarea, siropul de trestie și zahărul brun, amestecând împreună până se omogenizează, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Sirop De TrestieSirop De Trestie
UntUnt
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Se transferă într-un bol mixer și se lasă să se răcească bine (astfel încât ouăle să nu se gătească în pasul următor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
5
Adăugați ouăle, vanilia și romul și bateți timp de 10 minute la mediu-înalt până se omogenizează pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
OuăOuă
ROMROM
6
Adăugați pecanele tocate și pulsați de câteva ori până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PecanBucăți De Pecan
7
Turnați umplutura în coaja plăcintei și aranjați jumătățile de pecan deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De PecanJumătăți De Pecan
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
8
Coaceți timp de 50 de minute. Se răcește pe un suport pentru plăcinte până se fixează bine înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Gust
10
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
11
Din Texas Cowboy Cookbook de Robb Walsh Copyright (C) 2007 de Robb Walsh publicat de Broadway Books.Robb Walsh," Indiana Jones of food writers " (Liane Hanson, NPR), este criticul restaurantului pentru Houston Press și comentator ocazional pentru ediția de Weekend a NPR, fostul cronicar alimentar pentru revista de Istorie Naturală și fost redactor șef al Chile Pepper revistă. El este autorul Legends of Texas gratar carte de bucate și Tex Mex Cookbook: o istorie în rețete și fotografii, și co-autor al mai multor alte cărți de gătit și de călătorie. Locuiește în Houston, Texas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Schloss Johannisberg Rotlack Riesling Kabinett Feinherb. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.
Schloss Johannisberg Rotlack Riesling Kabinett Feinherb
Schloss Johannisberg Rotlack Riesling Kabinett Feinherb
Galben deschis strălucitor. Nasul este pur, cu note minunate de plante, iarbă de lămâie, physalis și un indiciu de căpșuni sălbatice. Gustul este proaspăt și suculent, cu o textură delicată, cremoasă, fructe elegante și un finisaj lung, mineral. Se asortează bine cu salate, fructe de mare și mâncăruri ușoare de pui.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista