Torturi de Crab de porumb albastru cu gust de ardei roșu de măsline negru și vinetă de busuioc

Torturi de Crab de porumb albastru cu gust de ardei roșu de măsline negru și vinetă de busuioc
Albastru prăjituri de Crab de porumb cu negru de măsline-piper roșu savura și busuioc Vinaigrette ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 517 calorii, 26g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 5,1 USD pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, miere, frunze de busuioc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 6 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 65%. Încercați Bas cu dungi sălbatice aburite cu piper galben Romesco, piper roșu-gust de măsline negru și pătrunjel-ulei de usturoi, Prăjituri de Crab cu gust de porumb dulce, și Prăjituri de Crab cu gust de porumb la grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie medie la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați ceapa, usturoiul și jalapenos și gătiți până la moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lime, Suc, Plus Felii Pentru GarniturăLime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Se scoate de pe foc și se lasă deoparte să se răcească ușor.
5
Într-un bol de amestecare, bateți împreună hreanul, muștarul, Creme fraiche până se combină. Se amestecă amestecul de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
Măsline De Cocktail Umplute Cu PimientoMăsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Adăugați carnea de crab și 2 linguri de făină și pliați ușor pentru a combina; condimentează cu sare și piper. Dacă amestecul pare prea slăbit, adăugați mai multă făină, linguri la un moment dat. La frigider, acoperit cel puțin 1 oră sau până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
CrabmeatCrabmeat
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
7
Împărțiți amestecul de crab răcit în 8 prăjituri de aproximativ 1/2 inci grosime. Dragați fiecare tort în chipsuri de porumb sau făină de porumb și atingeți excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De PorumbChipsuri De Porumb
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
CrabiCrabi
8
Încălziți restul de 4 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mare și prăjiți prăjiturile aproximativ 3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor și se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Așezați 2 prăjituri de crab pe o farfurie și acoperiți fiecare tort cu o lingură de gust și stropiți cu vinetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
CrabiCrabi
10
Combinați toate ingredientele într-un castron mic și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
11
Lăsați să stea la temperatura camerei cel puțin 30 de minute înainte de servire.
12
Combinați busuiocul, maioneza, oțetul și puțină apă într-un blender și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
13
Adăugați mierea, uleiul de măsline și sarea, după gust și amestecați încă câteva secunde.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite

Ingrediente

22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleybasil chiffonadebasil chiffonade4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină de porumb albastrăfăină de porumb albastră591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcreme fraiche sau smântânăcreme fraiche sau smântână32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyMuștar DijonMuștar Dijon22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyfăină instant (recomandat: Wondra)făină instant (recomandat: Wondra)2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfrunze proaspete de busuioc tocatefrunze proaspete de busuioc tocate2cuișoareusturoi, tocat finusturoi, tocat fin2Bucăți de caramele Heath Bar1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilhrean preparat, drenathrean preparat, drenat2ardei iute, cuburiardei iute, cuburi591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmăsline kalamata, fără sâmburi și tocatemăsline kalamata, fără sâmburi și tocate8creveți și cu veneSare KosherSare Kosher907pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOcarne de crab forfetare, culese pestecarne de crab forfetare, culese peste591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil2 ardei chipotle mari in sos adobo, tocati marunt, plus 2 linguri sos adobo2 ardei chipotle mari in sos adobo, tocati marunt, plus 2 linguri sos adobo22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin62 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1(vinete)ceapa rosie, cubuleteceapa rosie, cubulete2ardei roșii prăjiți, curățați, însămânțați și tăiați cubulețeardei roșii prăjiți, curățați, însămânțați și tăiați cubulețe8creveți și cu veneSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat8creveți și cu veneApăApă22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyoțet de vin alboțet de vin alb32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyoțet de vin alboțet de vin alb

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Meadowcroft Los Carneros Chardonnay cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Meadowcroft Los Carneros Chardonnay
Meadowcroft Los Carneros Chardonnay
Arome de pere de Anjou, mere Fuji și note de verbenasprimăvară din sticlă. Note complexe de vanilie și coacerecondimentele sunt completate de stejar subțire. Acest vin areun echilibru frumos și un finisaj persistent. 2017 Los Carneros Chardonnay se va împerechea grațios cuorice brânză și placă de mezeluri. Acest vin ar completa,de asemenea, intrări, cum ar fi halibutul prăjit cu lămâie, măsline și rozmarin; pui prăjit cu lapte bătut;sau paste Carbonara.
DificultateExpert
Gata În1 h, 6 m.
Porții8
Scor De Sănătate22
Revista