Tortilla Portabella
Tortilla Portabella este o vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru $ 3.84 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 448 calorii. Dacă aveți la îndemână sare, cimbru, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează bine ca o farfurie destul de scumpă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Portabella Steaks, Portabella Stroganoff, și Portabella Stroganoff pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 7 ingrediente într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit; aruncați bine. Aranjați căței de usturoi deasupra amestecului de cartofi dulci și coaceți la 400 timp de 30 de minute.
Îndepărtați usturoiul; felie subțire și puneți deoparte. Puneți deoparte amestecul de cartofi dulci.
Ungeți 2 lingurițe de ulei de măsline peste felii de ceapă și capace de ciuperci.
Presărați 1/8 linguriță sare și 1/8 linguriță piper peste ciuperci.
Așezați ceapa și ciupercile pe o foaie de copt; se fierb 4 minute pe fiecare parte sau până se înmoaie. Feliați capacele de ciuperci în fâșii subțiri; puneți ciupercile și feliile de ceapă deoparte.
Așezați o tigaie antiaderentă medie la foc mediu-mare până la cald.
Adăugați 1 tortilla și gătiți 15 secunde pe fiecare parte.
Scoateți din tigaie; puneți deoparte și păstrați la cald. Repetați procedura cu tortilele rămase.
Întindeți 1 1/2 lingurițe miso peste fiecare tortilla. Împărțiți usturoiul, ciupercile, roșiile, rucola și brânza fontina uniform între tortilla și rulați.
Tăiați fiecare tortilla rulată pe jumătate în cruce.
Combinați salata verde și creșterea de apă; aruncați bine. Aranjați 1 1/2 căni amestec de salată pe fiecare dintre cele 4 farfurii.
Combinați oțetul și 1 lingură de ulei; se amestecă bine.
Amestec de oțet stropiți peste salate; topiți fiecare salată cu 2 jumătăți de tortilla rulate, 3/4 cană amestec de cartofi dulci și 2 felii de ceapă.