Torta de Papa cu somon (tort de cartofi cu somon)
Torta de Papa cu somon (tort de cartofi cu somon) este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 394 calorii. Pentru $ 2.23 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de salată iceberg, ceapă, lichior pisco și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Torta de ouă cu brânză de somon cu mărar și boia de ardei, Somon cu beurre Rouge și cartof copt umplut cu somon afumat, și Somon ars pe tort de cartofi, spanac ofilit cu sos Dijon.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Clătiți somonul și tăiați-l în 4 bucăți egale.
Așezați într - o tigaie pătrată de 8 sau 9 inci.
Se presară cu rozmarin și coaja de lămâie, apoi se strecoară cu 1 lingură de ulei de măsline și pisco. Acoperiți și răciți cel puțin 2 ore sau până la 1 zi; întoarceți peștele ocazional.
Între timp, turnați aproximativ 1 linguriță de ulei de măsline în palmă, apoi frecați chiles și pene de ceapă cu ulei.
Întindeți legumele într-o tigaie de 10 pe 15 inci.
Coaceți până când chilele au pete negre și ceapa sunt nuanțate cu maro, 25 până la 30 de minute; întoarceți ocazional.
Lăsați să se răcească 15 minute, apoi îndepărtați piei de chile; scoateți tulpinile și aruncați semințele.
Tăiați chiles în benzi de 1 1/2 inch.
Formați piureul de cartofi în 4 torturi egale (tortas de papas). Frecați ușor o tigaie antiaderentă de 12 inci cu ulei de măsline. Set pan pe foc mediu-mare; când fierbinte, pune chiftele în tigaie; maro pe fiecare parte, de cotitură o dată folosind o spatulă mică pentru a împinge patty pe spatula largă, aproximativ 8 minute în total.
Transferați pe o foaie de copt sau tigaie; păstrați cald într-un cuptor de 400 până la 20 de minute.
În timp ce chiftelele de cartofi se rumenesc, puneți somonul, neacoperit, în același cuptor 400 și coaceți până când culoarea roz a peștelui este chiar în centru (tăiat la test), 15 până la 18 minute; ungeti de mai multe ori cu sucuri de tigaie.
Așezați o torta de papa pe fiecare farfurie, așezați o bucată de somon deasupra și înconjurați-o cu ceapă și ardei iute. Apoi, topiți fiecare porție în mod egal cu salată verde, queso fresco, crema fresca și avocado.
Adăugați sare și piper după gust.
Împerecherea vinului: șampanie brut spumantă cu un procent ridicat de Pinot Noir, cum ar fi șampania județului Korbel Natural Sonoma, valea râului rus.