Tort Willie

Tort Willie
Tortul Willie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de desert. Această rețetă servește 8 și costă 2,08 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 740 calorii, 9g de proteine, și 56G de grăsime per portie. 142 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată dulce, unt, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Willie G ' S Oyster Bar gunoi, Marele Chili alb (ar trebui să fie de Willie Nelson), și Toll casa tort (strat tort sau Bundt Tort-alegeți) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie cu formă de arc de 9 inci. Aliniați fundul tigaiei cu hârtie pergament, apoi înfășurați exteriorul tigaiei cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Combinați 14 uncii de ciocolată dulce-amară cu untul într-un bol metalic peste o tigaie cu apă fierbinte. Se amestecă frecvent până se topește și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Caramele De Ciocolată Cu Lapte1/3 Cană De Caramele De Ciocolată Cu Lapte
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Se ia de pe foc și se răcește până se încălzește.
4
Într-un castron mediu, bateți gălbenușurile de ou cu jumătate din zahăr (6 linguri) până când sunt groase și palide, aproximativ 5 minute. Îndoiți ciocolata răcită în gălbenușuri împreună cu vanilia și romul. Într-un vas separat de sticlă sau metal, bateți albușurile de ou până se spumează. Adăugați treptat zahărul rămas în timp ce continuați să biciuiți până la vârfuri rigide medii. Îndoiți albușurile de ou în amestecul de ciocolată în treimi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Coaceți timp de 45 până la 50 de minute în cuptorul preîncălzit, până când partea superioară a tortului este umflată și crăpată. O alegere de lemn introdusă în tort va avea în continuare niște firimituri umede atașate. Se răcește tortul în tigaie peste un suport de sârmă. Partea de sus va cădea.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Puneți 1 kilogram de ciocolată într-un bol metalic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
8
Încălziți crema la fierbere într-o cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
9
Se toarnă smântână fierbinte peste ciocolată și se amestecă până se omogenizează. Bolul poate fi așezat peste o tigaie cu apă fierbinte dacă ciocolata nu se poate topi complet de căldura cremei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Apăsați ușor în jos pe partea superioară a tortului pentru a-l face uniform plat.
11
Scoateți părțile laterale din tigaia pentru tort și răsturnați tortul pe o farfurie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
12
Scoateți hârtia pergament din partea de jos. Polonic ganache cald peste partea de sus, și întins pentru a acoperi părți. Ștergeți picăturile de pe placă și lăsați-le să stea până când sunt setate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
PolonicPolonic
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista