Tort Willie

Tort Willie
Tortul Willie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de desert. Această rețetă servește 8 și costă 2,08 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 740 calorii, 9g de proteine, și 56G de grăsime per portie. 142 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată dulce, unt, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Willie G ' S Oyster Bar gunoi, Marele Chili alb (ar trebui să fie de Willie Nelson), și Toll casa tort (strat tort sau Bundt Tort-alegeți) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie cu formă de arc de 9 inci. Aliniați fundul tigaiei cu hârtie pergament, apoi înfășurați exteriorul tigaiei cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Combinați 14 uncii de ciocolată dulce-amară cu untul într-un bol metalic peste o tigaie cu apă fierbinte. Se amestecă frecvent până se topește și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Caramele De Ciocolată Cu Lapte1/3 Cană De Caramele De Ciocolată Cu Lapte
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Se ia de pe foc și se răcește până se încălzește.
4
Într-un castron mediu, bateți gălbenușurile de ou cu jumătate din zahăr (6 linguri) până când sunt groase și palide, aproximativ 5 minute. Îndoiți ciocolata răcită în gălbenușuri împreună cu vanilia și romul. Într-un vas separat de sticlă sau metal, bateți albușurile de ou până se spumează. Adăugați treptat zahărul rămas în timp ce continuați să biciuiți până la vârfuri rigide medii. Îndoiți albușurile de ou în amestecul de ciocolată în treimi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Coaceți timp de 45 până la 50 de minute în cuptorul preîncălzit, până când partea superioară a tortului este umflată și crăpată. O alegere de lemn introdusă în tort va avea în continuare niște firimituri umede atașate. Se răcește tortul în tigaie peste un suport de sârmă. Partea de sus va cădea.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Puneți 1 kilogram de ciocolată într-un bol metalic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Încălziți crema la fierbere într-o cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
9
Se toarnă smântână fierbinte peste ciocolată și se amestecă până se omogenizează. Bolul poate fi așezat peste o tigaie cu apă fierbinte dacă ciocolata nu se poate topi complet de căldura cremei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Apăsați ușor în jos pe partea superioară a tortului pentru a-l face uniform plat.
11
Scoateți părțile laterale din tigaia pentru tort și răsturnați tortul pe o farfurie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
12
Scoateți hârtia pergament din partea de jos. Polonic ganache cald peste partea de sus, și întins pentru a acoperi părți. Ștergeți picăturile de pe placă și lăsați-le să stea până când sunt setate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
PolonicPolonic
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista