Tort Umplut Cu Piersici

Tort Umplut Cu Piersici
Tortul umplut cu piersici necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 362 calorii, 6g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 10. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. Dacă aveți la îndemână făină, scorțișoară măcinată, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort umplut cu piersici cu dulce de leche Buttercream, Tort umplut cu piersici cu dulce de leche Buttercream, și Produse De Patiserie Umplute Cu Piersici.

Instrucțiuni

1
Coaceți la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de tort de 8x10 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
2
Într-un castron, ungeți untul sau margarina cu zahărul granulat. Bateți ouăle, apoi coaja de lămâie și laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Pere Bartlett Sau D'AnjouPere Bartlett Sau D'Anjou
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Într-un alt castron, amestecați făina integrală de grâu, făina universală, praful de copt și sarea. Bateți în amestecul cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Drojdie Cu Crestere Rapida1 Lingurita Drojdie Cu Crestere Rapida
CeapăCeapă
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Întindeți jumătate din aluat uniform în tigaia pregătită. Aranjați feliile de piersică deasupra și presărați zahărul brun combinat cu scorțișoara măcinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară MăcinatăScorțișoară Măcinată
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Întindeți aluatul rămas deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
6
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 50 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Lăsați tortul să se răcească pe un raft. Deoarece această prăjitură este atât de umedă, este mai ușor să o serviți direct din tigaia de copt. Trebuie păstrat la frigider. Face 16 porții.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista