Tort Uimitor De Ciocolată Fără Făină Făcut Cu Frișcă

Tort Uimitor De Ciocolată Fără Făină Făcut Cu Frișcă
Tort uimitor de ciocolată fără făină făcut cu frișcă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 585 calorii, 8g de proteine, și 40g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ciocolată, cafea tare, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de ciocolată fără făină cu frișcă de migdale, Tort De Ciocolată Fără Făină Cu Frișcă Chai, și Tort de Macaroon cu lămâie amară fără făină, cu frișcă de ciocolată albă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Unt în interiorul a 2 Mini Tigăi springform (Dimensiune 4 inch) și fundul liniei cu cercuri de hârtie pergament.Topiți ciocolata cu cafea într-un cazan dublu sau într-un vas așezat peste apă fierbinte. Alternativ, puteți utiliza cuptorul cu microunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Bateți zahărul și oul împreună într-un bol metalic cu mixer. Puneți vasul mixerului peste o cratiță cu apă clocotită, fără fierbere, și bateți până când amestecul este cald la atingere și zahărul este dizolvat – asigurați-vă că nu gătiți amestecul! Puneți suportul mixerului și bateți la viteză medie până la lumină și aproape triplat în volum, aproximativ 3 minute. Reduceți viteza la mediu-scăzut și continuați să bateți încă 2 minutes.In castron răcit, bateți crema chiar după etapa de vârf moale. Îndoiți un sfert de amestec de ouă în amestec de ciocolată pentru a ușura, apoi pliați amestecul de ciocolată înapoi în amestecul de ouă rămas. Îndoiți în frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Transferați în tigăi pregătite, blat neted și atingeți ușor tigăile umplute pe suprafața de lucru de câteva ori pentru a așeza orice buzunare de aer.
4
Așezați tigăile în tigaie mai mare (am folosit o tigaie de 9 inci).
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
5
Adăugați suficientă apă fierbinte în tigaia de copt pentru a ajunge la jumătatea laturilor tigailor de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
6
Coaceți 30 de minute. Deschideți ușa cuptorului 30 de secunde pentru a elibera orice exces de umiditate care se acumulează în cuptor. Continuați să coaceți până când centrul tortului se simte oarecum ferm atunci când este apăsat ușor cu degetele, încă 15-20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Scoateți prăjiturile din cuptor și lăsați să se răcească la temperatura camerei (rețineți, dacă coaceți prăjiturile mai mari, le răciți în cuptorul închis timp de două ore).Rulați un cuțit cald în interiorul tigăilor și îndepărtați cu grijă din tigăi.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Se transferă la frigider și se răcește până când este foarte ferm. Înfășurați în folie de plastic și păstrați-l răcit până când este gata de servit
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
9
Scoateți prăjiturile din frigider și reveniți la temperatura camerei. Cu cel puțin 1 oră înainte de servire, Preîncălziți cuptorul la cea mai mică setare. Dacă tocmai ați folosit cuptorul, opriți-l. Desfaceți prăjiturile și puneți-le pe farfurii de servire rezistente la cuptor. Încălziți-le la cuptor pentru aproximativ 20-30 de minute sau până când sunt calde pe tot parcursul.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții2
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista